2008.09.30 - Épület átadás

Már az előző tanévben birtokba vettük új épületrészünket, mely a keresztségben a "K" épület nevet kapta, de most nyáron nagy változáson ment keresztül! A teljes felújítást követően a napokban sikerült a tantermeket is teljesen berendezni, így jöhetett az ünnepélyes átadás.

A folyosó egyik vége Szép hosszú folyosó! Na, itt a folyosó másik vége Az emeletet is használjuk
K1 terem K2 terem K3 terem K4 terem
K5 terem K6 terem K7 terem K8 terem
Katonás rend! Ilyen sincs itt minden nap... Egy kis frissítő! Átadásra készen!

Az ünnepélyes átadóra természetesen meghívtuk a Polgármesteri Hivatal képviselőit, valamint az összevont iskolánk többi intézményegységének vezetőit is. A szalag átvágása előtt egy kis ünnepségen vehettek részt megjelent vendégek és tanulóink.

Menjünk, már nagyon kíváncsi vagyok! A vendégeket Juhász Imre, iskolánk vezetője kíséri a helyszínre A Polgármesteri Hivatal képviseletében Aki nem lép egyszerre...
Kezdődhet az ünnepség Leviczky Cirill igazgató úr Barcsik János, 12/C Szemereyné Pataki Klaudia, a Polgármesteri Hivatal képviseletében
Megérkeztek a média képviselői is Juhász Imre, intézményegység-vezető Egy kis iskolatörténet Köszönjük a cégeknek, akik támogatták a megvalósítást!

Az ünnepség fénypontja, a bejáratot jelképesen lezáró szalag átvágása következett, amiből a szokásokhoz híven azért jutott emléknek is egy-egy darabka.

Az ünnepélyes pillanat! Emlékül Gratulálok és köszönjük! Végre szabad az út!

Az ünnepség ezzel véget is ért, de természetesen vendégeink kíváncsiak voltak a felújított épület belsejére is, ahol a látnivalók mellett egy kis frissítő is várta őket.

Projektoros projektterem Minden terem új bútorzatot kapott Informatika termeink interaktív táblával felszereltek Legnagyobb termünkben a számítógépek is megújultak
Egy kis inni- és ennivaló Melyiket válasszam? Tejszínt? Megkostolom ezt is...