2011.11.25 - Öregdiák találkozó

November utolsó péntekje most már hagyományosan az "öreg" kandósok napja! Az idén sem volt ez másképp: sok szeretettel hívtuk és vártuk volt tanítványainkat és kollégáinkat, hogy felelevenítsük az itt töltött éveket, s megtudjuk mi is történk velük azóta.

Szerintetek csak mi leszünk? (Nem!) Már hívom is az ügyvédemet... :) Már többen vannak, de még van szabad hely... Nézzük, kit ismerek meg...
Az emeleti kiállítás most is várta az érdeklődőket! Elektronika, elektronika hátán... Asztalosaink munkái A gépészeti területet is igyekszünk erősíteni!
Nem is vagyok még öreg... Szervusztok! De régen találkoztunk! Pedig még nem is ittak semmit... Hajjaj, emlékszem már...
Hölgyek! Hipnózis... Á és Ánegált még mindig nulla? Ej, de szomorú a tanár úr...
Csak nem nyílt panoptikum a Kandóban? Mészáros Károly tanár úr, Wágner Vanda tanárnő és Pozsár Tibor tanár úr És milyen a nyugdíjas élet? Csíííz!

A vendégeket először Battai Hajnalka (12/E) köszöntötte örökzöld slágerekkel, majd Juhász Imre intézményegység-vezető mondott rövid beszédet, s kívánt jó szórakozást!

Lugosi István tanár úr, az est házigazdája Kérjük, fogadják nagy szeretettel a következő dalokat! Battai Hajnalka, 12/E Most is nagyon szépen énekelt!
Ezt a dalt én is ismerem! A nézők között, mint a profik! Nem illik elgáncsolni! Megvannak a 'fiaim'!
Juhász Imre, intézményegység-vezető Remélem, hogy mindenki már csak a szépre emlékszik... Egy fiú osztálynál van is mire emlékezni... És most következzenek a meglepetések!

Az idei év újdonsága volt, hogy több kolléga is rendhagyó tanórát tartott a jelentkezőknek, különböző témákban, az elektronikától a történelmen, irodalman át a ruhaipari szakmáig!

Iskolánk Eco-Marathonos elektro-autója Ilyen kerék kellene nekem is... Minden eshetőségre készen... Érkeznek a kérdések!
A titokzatos történelem... Vajon ki volt az az irodalmi személy, aki... Ja kérem, hogy ez egy teszt?! Te melyikre tippelsz?
Köszöntünk mindenkit a ruhaipari szaktantermünkben! Itt még a végén dolgozni is kell... Digitalizáljuk ezt a szabásmintát! Várom a kérdéseket!
Lehet, hogy inkább mégis kérdezni kellett volna...? Háziasszonyok előnyben... Na, ki győzött? Kozma Klára és Strúbel Magdolna tanárnők
Mit tud ez a gépezet? Ha ügyesen beprogramozzák... ...akkor ez egy hímzőgép! Megy ez nekem!

Az est hátralévő részében most már tényleg csak a beszélgetésé (és az éneklésé!) volt a főszerep: aki eljött biztos nem bánta meg, úgyhogy jövőre gyere el Te is!

Régen láttalak már tanár úr! Fülöp Ágnes tanárnő és a banda... Ocskó Magdolna tanárnő és a 'postások'... De hol vannak a többiek?
Hangpróba... Légifotó! Vigyázz az italodra! Tavaly is hogy jártál... És akkor...
Iskolai mini-együttes! Élő zene, nyugodtan be is lehet kapcsolódni! Lehet dalt is kérni! Legyetek jók, ha tudtok!