2012.06.01 - Pedagógusnap

Újra eltelt egy tanév, s a hétvégén ismét pedgógusnap! Ennek apropóján hívtuk és vártuk volt és jelenlegi munkatársainkat egy kis vacsorára, ünnepségre.

Csak az illatot kellett követni... Jó munkát! Főszakácsunk az idén is: Karakas Ferenc Marhapörkölt
Birkapörkölt A köret, mint mindig, burgonya Nemsokára jó lesz... Ennek is már csak egy kicsi kell és kész...

Az aulában már terített asztal várta vendégeinket. Bár a vacsorára és a műsorra még kicsit várni kellett, de addig legalább volt idő egy kis beszélgetésre.

Pedagógusnap, 2012 Utolsó simítások Az első vendégek... Nana, iskolai dolgokról nem ér!
Már egész sokan vagyunk... Szervusz! Szervusz! Székfoglaló! Ez már a műsor? (Nem...)
Lefotózhatsz, de megverünk... Egyszerű, de nagyszerű! Köszönjük! Megérkezett a - régi és a jelenlegi - vezetőség Most már tényleg kezdődik a műsor!

Az idén Buzásiné Ádám Erzsébet tanárnő és tanítványai készültek ünnepi műsorral. Versek és dalok köszöntötték a megjelent pedgógusokat, élőben és felvételről!

Buzásiné Ádám Erzsébet tanárnő és tanítványai Sok szeretettel köszöntünk mindenkit! Kovács Gáspár (11/F) Keress olyan mestert, akinek szelleme világos...
Ivicz Netta (9/E) és Szabó János (10/C) Valaki mondja meg, hogyan kell élni... ...Apám azt mondta, ne bánts mást! Nagy tapsot kaptak!
Nagy Péter (11/A) Ha a gyermekek ellenségeskedésben élnek, megtanulnak veszekedni. Ha a gyermekek toleráns légkörben élnek, megtanulnak türelmesnek lenni. Úgy van!
Mikrofonnál: Fazekas Emőke (11/E) Megtöltötted szívvel a zsebem, napokban innen költekezem... Merni őszintének lenni, meglátni az értéket... Megragadni minden emberben az emberséget!
Egy kis offline meglepetés! A jó tanár nemcsak tudást közvetít, hanem példát ad! Varga Ramóna (10/E)
És most következzen egy kis meglepetés... Mindenki kész? (Igenis kapitány!) Ha én rózsa volnék... Köszönjük!

Nincs pedagógusnap virág nélkül! Most sem volt ez másképp: minden kedves kolléga kapott egy-egy szál virágot az egész éves (s ezutáni) munkájáért.

Az első virág De hol vannak a többiek? Sok szeretettel, pedagógusnap alkalmából! Láttad, puszit is kaptam!
A kettesért mit meg nem tesz az ember... Csak szépen, sorban... Ezt is oda teszed Sanyi? Egy kis vizet?
Ez a miénk! Sok szép virág kis vázában is elfér... Úgy is megnevettetlek... Szép virágok, köszönjük!

Hagyományosan ilyenkor történik azon pedagógusok jutalmazása, akiknek a versenyeken szép eredményt értek el tanulói, valamint munkájukkal hozzájárultak iskolánk sikereihez.

Köszöntök mindenkit ezen a nevezetes napon! Labáth Ferenc tanár úr Horváth Sándor tanár úr Mészáros János tanár úr
Mészáros Károly tanár úr Bakos Attila tanár úr Károly Vilmos tanár úr Ádám Péter Pál tanár úr
Gyurkó Sándor tanár úr A 'Sikeres Kandóért' alapítvány díjazottjai következnek! Fülöp Ágnes (és Erdős Zsuzsánna) tanárnő Szabó István tanár úr

Az est hátralévő részében a vacsora következett (amire egy kicsit még várni kellett), de előtte és utána is mindenki kibeszélhette magából ami már nagyon kikivánkozott belőle...

Mindenkinek köszönöm az eddigi és ezutáni munkáját! Hamarosan érkezik a vacsora, jó étvágyat! Mi lesz a vacsora? Gratulálunk!
Hozhatok valamit? Mondom! Most képzeld el... Csak egy angyal lehet ott... (vagy három) Bőszén László (11/C) varázseszköze...
Már érkezik is a vacsora! A minőségbiztosítási szakember teszteli az ételt... Minden rendben, lehet osztani! Először a köret, nehogy valaki elcsapja a hasát...
Ez csípős! Nem baj? Én birkát kérek! Látod engem mennyire szeretnek! Úgy látszik mindeki éhes...
Jó étvágyat! Jó étvágyat! Jó étvágyat! Jó étvágyat!
Jól lakva... Madártávlatból... Kupaktanácsok... Viszlát, jövőre!