2012.11.13/15/20/22 - Nyílt napok

Minden év novemberében van két kedd és két csütörtök, amikor megmutatjuk magunkat a nagyvilágnak! Ezeken a nyílt napokon az érdeklődők megismerhetik a nálunk folyó képzéseket, betekintést kaphatnak tanműhelyeinkbe, beszélgethetnek tanárainkkal, tanulóinkkal, sőt, idén első alkalommal, a gyakorlati oktatást végző cégek képviselőivel is!

Üdvözlünk mindenkit a Kandóban! Szerencsére sok szülő is ellátogat ilyenkor hozzánk! Reméljük, ez sok elsőst is jelent... Egy rövid tájékoztató a nyílt nap programjairól
Minden szakmánk bemutatkozik ilyenkor! Segíthetünk? Mi is segítünk, ha kell! Ha bárkinek kérdése van, a kollégák állnak rendelkezésükre!
Nehéz dolog a döntés: minél több információt érdemes ilyenkor beszerezni! A tanműhelyekbe busszal szállítjuk majd ki (és vissza) az érdeklődőket! Tájékozódjanak a vállalati tanműhelyek képviselőinél is! Választék az van bőven!
Ez már a második eco-maratonos autónk! Mindig több szakma összefogásával készül! Úúú, én is akarok egy ilyet otthonra! Vidám az élet a Kandóban!
Ezt tényleg a tanulók készítették? Igen! És melyik szakmában? A hajtott kerék... Ez működik? Igen!
A Mercedes gyár tanműhelyében is tanulnak diákjaink Az még nem autó, de azért működik! Egy kis konzultáció... Első kézből szerezhetnek itt információt az érdeklődők!
A Mercedes csapat!
Tessék kérdezni! Akkor jövünk a Kandóba? Jövünk!