2012.10.11 - Pályaválasztási kiállítás

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja - most már talán mondhatni - hagyományosan pályaválasztási kiállítást szervezett a végzős általános és középiskolai tanulók számára a Lánchíd utcai sportcsarnokban. Persze az idén is ott voltunk!

A csapat! Ezt még gyorsan be kell állítani! Ez a feladat. Meg tudjátok csinálni? Hát, persze! És kikerülje, vagy átugorja az üveget...?
Egy Kandós angyal... Nyitás után... Várunk benneteket! Ki tudná legjobban, ha nem a diákok...
Mondjátok, nehéz az informatikus szak? Á, dehogy! Csak tanulni kell... Mindjárt rajzolunk ide valami szépet... Csak nem nyuszi? Repülni nem igazán lehet vele...
Azta, tényleg kikerülte... Több szakirányt is tudunk javasolni fiatalemberek számára! Van-e már valami elképzelés, mit szeretnétek tanulni? De szép lettél...
El kellene jönnöd a nyílt napra, akkor megmutatjuk a tanműhelyt is! Ezen a papíron fel vannak sorolva a választható szakmáink Programozni robotot is lehet! Van választási lehetőség bőven!
A háttérben a tavalyi eco-maratonos autónk! Informatika? Elektronika? Gépészet? Faipar? Itt lehet beállítani, hogy... Ezekből a tárgyakból számítjuk a felvételi pontokat!
Kicsit szivárványos ez az angyal... Ha kész, elvarázsollak! Mondtam... Shrek, vagy Fiona?
Nem hiszem én, hogy ilyen lenne az ördög... Nagyon praktikus, mert lehet vele fürödni is... Kinek kell konditerem, így sokkal gyorsabb... Legyél Te is Kandós! Szeretni fogod!