2014.05.22 - Elektronikai eszközépítő verseny

Ebben a tanévben kerek tizedik alkalommal került megrendezésre az elektronikai eszközépítő verseny! Ennek apropóján bemutatkozott iskolánk elektromos autója, amely az idei versenyen 1kWh energiával 433km megtételére lett volna képes, amivel a 16. helyet szereztük meg!

Már túl van a versenyen, most itt pihen egy kicsit... Önhibáján kivül kisebb harci sebeket is szerzett... Nemzetközi versenyen öregbítette iskolánk hírnevét! Megjelenésére és belső kialakítására különdíjat kaptunk!
Nézzük meg belülről is! A biztonsági öv ebben is kötelező! Tűzoltó készülék, biztos ami biztos... Itt a lényeg!
Villanymotor hajtja! Hát, ezt nem csak ki/be kapcsolni lehet... Itt a gépészet mellé elektronikai tudás is szükséges... Védve, de mégis láthatóan!
A pilóta csak feküdni tud benne... ...nyújtott lábakkal! Pont akkora a hely, amekkora kell... Szép nagy ablaka van elől!

Sok pályázat érkezett, köztük az, amely az országos konstrukciós versenyen 6. helyezést ért el! A nyereményeket a intézményegységünk vezetője, Juhász Imre tanár úr adta át.

Én is építek egy ilyet! Üres kézzel nem távozik senki! Már tudjuk is, ki lett az első... Miden, ami a következő feladat kezdéséhez szükséges...
Kezdődik az eredményhirdetés! Sok szeretettel köszöntünk minden jelenlévőt! Iskolánk tanulói most is megmutatták, hogy lelkesedésük töretlen! Gratulálunk a Kando Electric csapatnak!
Külön kategória: Petrovszki Tamás, 12/B Első kategória: Juhász Gábor, 12/B Első kategória: Fejér József, 12/B Első kategória: Szendrei István, 11/C
Első kategória: Kőrösi Zoltán, 11/B Második kategória: Szaszkó Csaba, 2/10/2 - helyett Tóth Árpád szakoktató Második kategória: Venczel János, 1/9/2 Második kategória: Horváth Péter, 1/9/2
Második kategória: Farkas Renáta Rozália, 1/9/2 Második kategória: Eiler Balázs, 1/9/2 Külön díj: Hajagos Tamás, 2/14/A Találkozzunk jövőre is!
Gratulálunk!

A versenyre sok eszköz érkezett a gyakorlatokról, szakkörről, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga! Az idén már a szakiskolások is nagy számban szerepeltek, gratulálunk!

2x300W csöves erősítő 2x300W csöves erősítő 2x300W csöves erősítő Kell hozzá egy kis energia...
Sztereó erősítő Sztereó erősítő Sztereó erősítő és alatta kettős tápegység 2x30V DC tápegység
VFD csöves óra Csöves sztereo erősítő Csöves sztereo erősítő Alkatrész teszter, automatikus felismeréssel
Frekvencia-feszültség átalakító Kettős dobókocka Futófény Közelítésérzékelő
Mérőpanel Mérőpanel Mérőpanel Mérőpanel
Kivezérlés jelző Kivezérlés jelző Sztereo erősítő panel Mérőpanel
Relés kapcsolások Erősítő mérőpanel Futófény Alkatrész újrahasznosítás...