2014.04.29 - Szerenád

Harmadik alkalommal, azaz már-már hagyományosan közös szerenáddal búcsúztak tanáraiktól a végzős osztályok. Felidézték az együtt töltött vidám perceket, és (majdnem) mindenki készült egy kis zenés előadással is. X-faktor nem mindben volt, de szeretet az igen!

Azt hittem esni fog... Mobil stúdió... A 3/11/1 osztály Leendő művészeink!
Az infósok még szokják a napfényt és a friss levegőt... Mindenki itt van? Csak aki számít! Sok szeretettel üdvözlünk minden végzős tanulót!
Kezdődjön a szerenád! Kovács Richárd (12/A) búcsúzik... Köszönjük az itt töltött három-négy-öt évet... Farkas Márton (12/A) elmondja, mi az idő...

Ha már szerenád, akkor az eredeti ötlet szerint minden osztály énekelt volna legalább egy dalt búcsúzóul, de nem mindenki merte bevállalni. Cserébe viszont volt, aki több dalt is előadott:

Az első dalt a 12/A adja elő! Mindig az elsőnek a legnehezebb... Csak vidáman! Egész jól sikerült!
A 12/E következett! Ők a helyükön énekeltek! Viszont mindjárt két dalt is! Nagyon ügyesek voltak!
A 12/A felvette a kesztyűt, és ő is duplázott... Még szerencse, hogy több dallal készültek... Nagyíts már rajta, nem látom... Még egyet?
Jöjjön inkább a 12/F! Ez egy vicces dal lenne... Azért csak sikerül elkezdeni... Egy kupacban...
Szerintem tinininjaharciteknős... A 12/G osztály készülődik! Hopp, hová lett az osztályfőnök! (Túl nagyok ezek a gyerekek...) Te, ez egész jó!
Mi is énekelünk majd! De nem ma... A lányok már készülnek a fellépésre! Kérnénk ide egy padot, meg a tanárokat... Máris visszük...
Akkor kezdjük! Pont egy padnyi tanár tanította őket... Tesi órán még sosem énekeltek! Tényleg? Színpadon a 3/11/1 osztály!
Ez már igazi szerenád! Hátha mások is kedvet kapnak az énekléshez... Szuper volt, köszönjük! Visszarendezés...
Már csak egy bátor osztály maradt: a 2/12/3! Vannak a front énekesek... ...és a háttérkórus! Na, így kell ezt csinálni!

Ha már kaptunk valamit, illik adni is: a sok-sok dalért cserébe sok-sok szendvics készült, ami gyorsan el is fogyott, de éhen nem maradt senki sem...

Ez még csak az egyik fele... Hm, de jól néz ki... Milyet vegyek még? Itt az újabb szállítmány!
Már nem is fér az asztalra... Alig lehet ideférni... Halló, milyet vigyek, mert rengeteg féle van! Kérsz még, akkor egyél!
Csendélet... Ez nagyon finom! Zugevők... Ott repül a... összeszedem!