2014.12.19 - Karácsonyi ünnepség

Az idei karácsonyi műsorból megtudhattuk, hogyan készül erre az ünnepre a világ többi része: általában nem úgy, mint mi! Van, aki a Mikulást várja, és nem a Jézuskát. Van, akinek házi manókkal, esetleg ijesztő Krampuszokkal is foglalkoznia kell. De olyan is van, akinek nyárra esik a Karácsony! Egy valami azonban közös: mindenki megünnepli ezt a napot!

Fogadjátok szeretettel ünnepi műsorunkat! Az első bemutatott ország: Anglia! Az angol Mikulásnak kell kandalló és zokni... Így készül a Christmas Cracker!
Grönlandon is van Karácsony! A nagy ünnephez méltó eledel ott ilyenkor a Kiviak... Vigyázat, lopja a szaloncukrot! (Nem is, csak díszít rajta egy kicsit...) Finnország - pont a Mikulás hazája!
Amerika - Mikulás, pulyka és fények! Dánia - a karácsonyi manókkal illik jóban lenni... Svédország - Santa Lucia és egy veszélyes fejdísz... Ausztrália - ahol most pont nyár van...
Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek! Betlehem és kandalló... Ezt a fényes csillagot követve találhatunk ide! Mária, a kisded Jézus és József
Egész otthonos lett így az aula... Boldog Karácsonyt! Boldog Karácsonyt! Boldog Karácsonyt!